ငါးသံပုရာေပါင္း
(႐ွဴး႐ွဲ 😂😂😂)
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
ကတ္ကတစ္
၃၀သားအေနေတာ္ေကာင္ကို အေၾကးခြံခြာေရစင္ေအာင္ေဆးဆားနဲ႔ေဆးပါ။
ဗိုက္သားကိုခြဲ။အျမႇီးအစြန္နဲ႔
အေတာင္ကိုညႇပ္ထုတ္ပါ။
(တျခားအသားမ်ားငါးသံုးလည္းေကာင္းပါတယ္။ကတ္ကတစ္ကေတာ့သိတဲ့အတိုင္း
အနံ႔ေကာင္းတယ္၊အသားခ်ိဳတယ္၊အသားလည္းမ်ားတယ္)
ငါးကို
ဆား ၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ငံျပာရည္ တို႔နဲ႔၁၀မိနစ္ႏွပ္ထား။စပါးလင္တစ္ေခ်ာင္းကိုထု ၃ပိုင္းျဖတ္
ငါးဗိုက္ေနရာမွာ..၂ေခ်ာင္းထည့္
၊ပါးဟပ္မွာ ၁ေခ်ာင္းထည့္စပါးလင္၁ပိုင္းၾကက္သြန္ျဖဴ ၄မႊာ
င႐ုတ္စိမ္း
၅ေတာင့္ကို ညႇက္ေအာင္ေထာင္း ေထာင္းထားတဲ့အားလံုးကိုဆားလက္ဖက္ရည္ဇြန္း၁ဇြန္း
သၾကား
၁ဇြန္းျမန္မာငါးငံျပာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၂ဇြန္းပူဒီနံ၁၀ရြက္၊နံနံပင္ ပါးပါးလွီးထားတာတို႔ကို
ေရက်က္ေအးနည္းနည္းနဲ႔ေဖ်ာ္အေပါ့ငန္ျမည္းၿပီး
လိုတိုးပိုေလ်ာ့ လုပ္ပါ။
၁၀မိနစ္ခန္႔ဟင္းခတ္မႈန္႔နယ္ထားတဲ့ငါးကိုေပါင္းရန္ဒယ္အိုးမွာ
တူ (သို႔)သစ္သားေယာင္းမ ႏွစ္ခုကို
ငါးပန္းကန္တင္လို႔ရေအာင္ထားပါ။ဒယ္အိုးထဲေရထည့္ကာ
ငါးကို ၁၅မိနစ္သာေပါင္းပါ။
အဖံုးပိတ္ထားရပါမယ္။(ငါးမွအရည္ထြက္ပါလိမ့္မယ္)
....ၿပီးရင္
ခုနကေဖ်ာ္ထားတဲ့အားလံုးကို
ငါးရဲ႕အေပၚမွာျဖန္႔ထည့္(အဖံုးျပန္အုပ္၊ ၅မိနစ္ထား)က်က္ပါၿပီ။
စားခါနီး
ငါးပန္းကန္ပူပူထဲကို
သံပုရာသီးညႇစ္ထည့္ၿပီး
နံနံပင္ အစိမ္းနံ႕ေလးသင္းခ်င္ရင္
နံနံပင္နည္းနည္းထပ္ထည့္ပါ။
တျခားေသာငါးသံပုရာေပါင္းနည္းေတြလည္း႐ွိပါတယ္။
သို႔ေပမယ့္
ဒီနည္းကလြယ္ၿပီး
စားရတာေကာင္းလို႔
မွ်ေဝတာပါ။😆😆
"
ၾကိဳက္လြန္းလို႕ခ်က္နည္းကိုရေအာင္ရွာၿပီး Page တစ္ခုကယူလာခဲ့တာပါ။
ပံုထဲကခ်က္ထားတာကေတာ့
ကြ်န္မ ရဲ့လက္ရာ ငါးဖယ္ဟင္းေလးပါ။ "
Comments
Post a Comment