One Of My Favourites





ငါးသံပုရာေပါင္း (႐ွဴး႐ွဲ 😂😂😂)

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

ကတ္ကတစ္ ၃၀သားအေနေတာ္ေကာင္ကို အေၾကးခြံခြာေရစင္ေအာင္ေဆးဆားနဲ႔ေဆးပါ။

ဗိုက္သားကိုခြဲ။အျမႇီးအစြန္နဲ႔ အေတာင္ကိုညႇပ္ထုတ္ပါ။

(တျခားအသားမ်ားငါးသံုးလည္းေကာင္းပါတယ္။ကတ္ကတစ္ကေတာ့သိတဲ့အတိုင္း အနံ႔ေကာင္းတယ္၊အသားခ်ိဳတယ္၊အသားလည္းမ်ားတယ္)

ငါးကို ဆား ၊ဟင္းခတ္မႈန္႔၊ငံျပာရည္ တို႔နဲ႔၁၀မိနစ္ႏွပ္ထား။စပါးလင္တစ္ေခ်ာင္းကိုထု ၃ပိုင္းျဖတ္

ငါးဗိုက္ေနရာမွာ..၂ေခ်ာင္းထည့္ ၊ပါးဟပ္မွာ ၁ေခ်ာင္းထည့္စပါးလင္၁ပိုင္းၾကက္သြန္ျဖဴ ၄မႊာ

င႐ုတ္စိမ္း ၅ေတာင့္ကို ညႇက္ေအာင္ေထာင္း ေထာင္းထားတဲ့အားလံုးကိုဆားလက္ဖက္ရည္ဇြန္း၁ဇြန္း

သၾကား ၁ဇြန္းျမန္မာငါးငံျပာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၂ဇြန္းပူဒီနံ၁၀ရြက္၊နံနံပင္ ပါးပါးလွီးထားတာတို႔ကို

ေရက်က္ေအးနည္းနည္းနဲ႔ေဖ်ာ္အေပါ့ငန္ျမည္းၿပီး လိုတိုးပိုေလ်ာ့ လုပ္ပါ။

၁၀မိနစ္ခန္႔ဟင္းခတ္မႈန္႔နယ္ထားတဲ့ငါးကိုေပါင္းရန္ဒယ္အိုးမွာ တူ (သို႔)သစ္သားေယာင္းမ ႏွစ္ခုကို

ငါးပန္းကန္တင္လို႔ရေအာင္ထားပါ။ဒယ္အိုးထဲေရထည့္ကာ ငါးကို ၁၅မိနစ္သာေပါင္းပါ။

အဖံုးပိတ္ထားရပါမယ္။(ငါးမွအရည္ထြက္ပါလိမ့္မယ္)

....ၿပီးရင္

ခုနကေဖ်ာ္ထားတဲ့အားလံုးကို ငါးရဲ႕အေပၚမွာျဖန္႔ထည့္(အဖံုးျပန္အုပ္၊ ၅မိနစ္ထား)က်က္ပါၿပီ။

စားခါနီး ငါးပန္းကန္ပူပူထဲကို

သံပုရာသီးညႇစ္ထည့္ၿပီး နံနံပင္ အစိမ္းနံ႕ေလးသင္းခ်င္ရင္

နံနံပင္နည္းနည္းထပ္ထည့္ပါ။

တျခားေသာငါးသံပုရာေပါင္းနည္းေတြလည္း႐ွိပါတယ္။

သို႔ေပမယ့္ ဒီနည္းကလြယ္ၿပီး

စားရတာေကာင္းလို႔ မွ်ေဝတာပါ။😆😆

" ၾကိဳက္လြန္းလို႕ခ်က္နည္းကိုရေအာင္ရွာၿပီး Page တစ္ခုကယူလာခဲ့တာပါ။

ပံုထဲကခ်က္ထားတာကေတာ့ ကြ်န္မ ရဲ့လက္ရာ ငါးဖယ္ဟင္းေလးပါ။ "

Comments